Post by irtourebertprac on Mar 4, 2022 20:19:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar səhv primogemlər ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2022 version ▞▞▞
Hadisələrdə səhvləri düzəldin: Patron olun, Dominasiya, Toxunma. Bəzən mən sizi həmişə yenidən başlamağa vadar edəcək xallar toplaya bilmirəm ki, tədbir SONA gedərkən siz qol vura bilməzsiniz. Digər Əl: Bu oyun üçün təşəkkür edirik, çünki bu, yaxşıdır. Redaktə: Tədbirlərdə səhvləri düzəltdiyiniz üçün təşəkkür edirik! İndi daha yaxşıdır və mən indi hadisəni heç bir səhvsiz oynaya bilirəm. Buna görə cavab verdiyiniz üçün çox sağ olun. Davam et!
Mən bu oyunu sevirəm, lakin qiymətli daşlar əldə etmək üçün bir problem var
Cox gozel oyundur en boyuk tanki bile açdim hamini o tankla yenirem
Bu oyuna nifrət edin. Əvvəllər sevirdim amma indi nifrət edirəm. 74 qalibiyyət seriyası var idi və SON ANDA, MƏN 75 QƏLƏBƏ BOŞLUĞU ÜÇÜN TANK İLƏ MÜBARİZƏ EDƏNDƏ, BİR QIZLIQ BAŞLADI və MƏNİM TANKIM YÜKSÜLÜŞDÜ. Və hamısını itirdim. Mən 75 qələbə seriyamı axmaq bir səhvə itirdim. Həmçinin, DÜZƏT EDİN Kİ, QAYTARMA OLMAZ. XAHİŞ EDİN. ONUN ÇOX QORUSUNCUDUR. DÜZƏT EDİN, YA DA BAŞQA, ÇOX GEC OLDUĞUNDA, SİZ DÜZƏLƏSƏNİZƏ BƏTƏ MƏN REYTİNİMİ və ya ŞƏRHİMİ DƏYİŞTİRMƏYƏCƏM.
Oyun yaxşıdır, həm oflayn, həm də onlayn, Çətindir! Ancaq çox batareya istehlak edir.
Hills of Steel Akció sgc
Əyləncəli oyundur, lakin siz hər dəfə ardıcıl mükafata yaxınlaşdığınız zaman rəqibinizdə kəskin artım müşahidə edə bilərsiniz. Uyğunlaşma sisteminizdə işləyin və mən ulduz reytinqimi artıracağam. Növbəti yeniləmə və o, sabit deyil, başqa bir ulduza enəcəyəm.
Cox qeseng oyundur
Poxkimi yuklenmir
Pony Town - Social MMORPG Rol Oyunu ryz
tank arxa baryerdə anbar ola bilər. bəzən onu bitirmək üçün oyunu sıfırlamaq lazımdır. heç bir rəqib və ya tank ilişib qalmadı.
Reklamlarınızı başqa oyunlara qoyduğunuz zaman, 1. Onu çox yüksək səslə çıxarmayın! - 2. Səssiz düyməsini qoyun! 3. Tətbiqinizə keçid etmək üçün oynana biləcəyini iddia edən saxta reklamlara sahib olmayın. Nə iyrənc marketinq strategiyası.
Hills of Steel Azione tqjs
2v2 əyləncəlidir. 1v1 çox deyil. Capt etdikdən sonra siz qazanmaq üçün pul ödəyən birinə qarşı cütləşməyə meylli olursunuz. Ən azı 2v2-də ödənişli oyunçu ilə qoşalaşma şansınız var. Kaş ki, sonsuz deyil, kampaniya xəritəsi olsun.
Yuklemisem. Acilmir😕😕😕
Hills of Steel Акционе tdx
Hills of Steel แอ็กชัน ixmy
Oyun.açılmır.
Macəra rejimində ölü düşmənləri vura bilməyəcəyiniz (məhv edilmiş gövdələr ekranda bir neçə saniyə qalır) və düşmənlərin edə bilməsi çox ədalətsiz və sonsuz qıcıqlandırıcıdır. ölü düşmənin arxasında ilişib qalırsan, daha 3-4 nəfər sıraya düzülüb, növbəti gələndə atəş aça bilmir, onlar da sənə atəş edə bilərlər!!! bu ne oyundu??? bunu dəyiş, mən də reytinqimi dəyişəcəyəm. təşəkkürlər
Bir müddət əla işlədi, lakin sonra hər reklamdan sonra donub qalacaqdı və proqramdan çıxmaq və sonra yenidən başladın. Onda 1v1-də uduzsan 8 medal itirərsən, qazansan cəmi 2 medal qazanarsan, bu necə düzgündür?
Zibil sənin tankın ağzın mənim babamın ömründən çox havadadır.🗑
Mən, həqiqətən, bu oyunda çox pisəm, çünki biz bunu qazanmaq üçün pul ödəmək üçün 2v2 və 1v1-də 41 sikkədən 50-yə qədər hərfi zəif əldə etmək kimi təkmilləşdirməyə ehtiyac duyuram. 3 məğlubiyyət qiymətli daşlar ödəməyincə və ya qiymətli daşlar almadan oynaya bilməz
Bu yaxsi oyun cox cox yaxsi elaaaaa👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Əla tovsiye edrem halaldı bu oyuna oyunda bayraq sece bilirsiz
Geşək
5 yanvar 2021-ci il tarixində qeyd etdiyim problem niyə həll olunmur Bu gün 16 tapşırığın 20 düşməni məğlub etmə/sağ qalma/macərada məğlub etmə Mən Kong tankından istifadə edərək sağ qalmağı seçdim Əqrəbdən istifadə edərkən sayılmadı Mən 3 patronu məğlub etdim Tapşırıq deyir 4/ 20 Hills Of Steel 2 Boss Döyüş Rejimi Hər Zaman Mənə Ümumi Sinə Verir Digər Oyunçular Epik və Nadir Sinə Ədalətli deyil! Hər halda Sizə 5 Ulduz Qiyməti Verir DÜZƏLƏŞDİRİRSİNİZ STEEL 2 və 1 Təpələri İndi Problemi Həll Edəcəyiniz Deyirsiniz, Amma Mən Sizə Anladım “Bunu düzəldin
Tankerlərə nəzarət etmək üçün daha çox seçim lazımdır. İstifadəçilərinizin marağında qalacaq bir neçə faydalı xüsusiyyət: 1) Silah istiqamətləri məhdudlaşdırılıb (yuxarı və aşağı). 2) Tank üçün nişan alma variantları yoxdur. 3) Enemy Range tələb olunur. 4) Bizə Fərqli Mərhələlər lazımdır, bu rutindir. 5) Düşmən lideri digər düşmən tanklarından daha zəifdir. Zəhmət olmasa, bəzi böyük yeniləmələrə ehtiyacınız var
Əla oyun, ona 4/5 verməyimin yeganə səbəbi odur ki, nə vaxt sürsəm avtomobilim həmişə fırlanır və onu qarnına qaytarmaq üçün çox vaxt tələb olunur, zəhmət olmasa yerə daha çox cazibə verə bilərsinizmi?
Səviyyədən sonra yenidən doldurmaq bir zarafatdır. Bir səviyyəni vurduqdan sonra niyə tankı tam doldurmayasınız. Gücləndiricilər çox uzaqdır və aralarında azdır. Şirkət çox acgözdür, heç kim tərəqqi üçün lazım olan pulu xərcləməyəcək. Əyləncəli bir oyun ola bilər, lakin inkişaf etdiricilər oyunun nə olduğu üçün çox pul istəyirlər.
Oyunu bəyəndim, lakin o, uşaqlar üçün çox uyğun olmayan böyüklər üçün söhbət reklamlarını göstərir
Əgər multi oyunçular real olsaydı, bu, qratedən daha çox olardı, mən real oyunçulara qarşı oynadığımızdan əmin deyiləm, əks halda bu, qrey oyunudur....
Mən bu oyunu sevirəm amma. Youtube-a baxdım və mən onu endirdim və 1 gündə çox yavaşdır, yükləyirəm, çox yavaşdır, zəhmət olmasa düzəldin
Əyləncəli və əyləncəli asan2 oyun... Lal komandir səviyyəsindən başqa hər şey .. çox gecikmə o, sözün əsl mənasında dayanır, çünki davam edə bilmir... Sonra axmaq olan bütün təsadüfi seçim var. Rəqib ölmüş olacaq, sonra bütün tanklarınız tam səviyyəyə çatsa da, birtəhər qalib gəlmək üçün qayıdırlar...Siz bunu bir az daha reallaşdırmalısınız və bizə kompüteri seçməkdənsə, istifadə etmək istədiyimiz tankları seçməyə imkan verməlisiniz.. düzəlişlər edin.
Oyunu bəyənirəm amma reklamları o qədər də bəyənmirəm amma oyunu bəyənirəm tanklar çoxdur.. mənim ləzzətli tankım kongdur bəli...
bu guzel uyundu bunun birinde cixardin ......................... . . . . . . . ... . . . . .
Əla
😠😠😡😡😡😡😡
Bu, çox əyləncəli oyundur, sadəcə olaraq robot maşınlar əvəzinə daha çox xəritə, daha çox tank əlavə etmələri lazımdır. Təkmilləşdirdiyiniz hər bir tank və maşın üçün onu dəyişməlidir.Məsələn, tutaq ki, tank 1-ci səviyyədədir və kiçik bir silahı var. Növbəti səviyyəli təkmilləşdirmə ona böyük bir silah verəcək.
Evv
ALLAH bunu yaradana can sağlığı versin
Oyun ən yaxşısıdır, amma bir səhv var ona görə ona 4 ulduz verirəm, kraken tankının daha yaxşı statistikaya ehtiyacı var
Zəhmət olmasa, əfsanəvi bir tank edin, tank krakenin yerini tutacaq, bu, ilan tipli bir tank idi, bütün əfsanəvi tanklar kimi super gücə sahibdir, adı da daşlaşacaq, bu super gücün adıdır. İndi tankın normal hücumu onun ağzından turşu toplarıdır. Topların rəngi də qırmızıdır normal hücum: - turşu topları. normal hücum rəngi:- qırmızı tank rəngi:- Qırmızı super güc düşməni 5 saniyə dondura bilər, onlar 5 saniyə donduqdan sonra yavaş-yavaş partlayacaqlar. adı: - Titanoboa
Vay bu gözəl oyundu amma oynayanda problem olur bəzən 1 dəfə çəkəndə qara ekran görünür işləmir amma yenə edirəm zəhmət olmasa hamısını düzəldin sonra 5 ulduzla qiymətləndirirəm