Post by irtourebertprac on Mar 4, 2022 20:22:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vainglory ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vainglory IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سنگهای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Vainglory 2022 version ▞▞▞
من اخیراً با یک مشکل جدید روبرو شدم. وقتی من یک مسابقه را قبول می کنم، صفحه سیاه می شود و معمولاً می گوید شخصی از مسابقه طفره رفته است (به طور خودکار یک بازی جدید شروع نمی شود). گاهی اوقات شما را در مسابقه قرار می دهد اما باز هم لود نمی شود. من از آپدیت قبلی این مشکل رو دارم من به خاطر این تحریم شدم امیدوارم متوجه شده باشید و این را اصلاح کنید. گوشی من سامسونگ گلکسی نوت 5 با اندروید 7 هست با تشکر
این بازی عالیه تنها دلیلی که من به جای پنج ستاره به آن چهار ستاره می دهم به خاطر ساخت است. بیلدهای اولیه برای بازیکنانی که ابتدا شروع به کار کردند فوقالعاده است، اما بعداً بازیکنان باتجربهتر میخواهند بیلدهای خود را داشته باشند، اما برای یافتن چیزی به جای استفاده از خرید خودکار، باید برای همیشه در فروشگاه جستجو کنند. اگر میتوانستیم ساختهای خودمان را بسازیم (از نظر آیتم و مهارت) واقعاً مفید خواهد بود. لطفا اگر این را دیدید پاسخ دهید تا بدانم برنامه شما در این مورد چیست.
دهنتون ایزوگام با این ابدیت دادن تون رایدین تو بازی
یکی از بهترین MOBA های موجود (در موبایل و رایانه شخصی) عدم بازاریابی باعث سقوط آن شد. به چه چیزی فکر می کردند؟ هیچ کس هرگز نمی داند، حتی آنها. ساده و در عین حال پیچیده بود، نیاز به استراتژی داشت و موارد را جالب و در عین حال ساده نگه می داشت. گرافیک شگفت انگیز است اما پوسته ها حتی بهتر هستند. امیدوارم روزی با بودجه بازاریابی بازگردد تا افراد بیشتری این را پیدا کنند و مانند من و دوستانم هزاران ساعت از آن لذت ببرند. RIP شما برای همیشه از دست خواهید رفت. سلام برنامه نویسان، شما با این بازی کار بسیار خوبی انجام دادید و بین هیروها تعادل برقرار کردید و خواستگاری آنقدرها هم بد نیست، اگرچه بعضی اوقات بعد از اینکه چند برد متوالی کسب کردید، بازی سعی می کند با پرتاب شما را از دست بدهد. نوب ها یا فراریان در تیم شما. مشکل اصلی که من شخصا با بازی های رایگان دارم این است که شما باید یک کیف پول عمیق داشته باشید تا با متا همراه شوید، اما این بازی به شما این امکان را می دهد که ارز ممتاز را با ارز استاندارد بازی خریداری کنید. با بازی و به پایان رساندن ماموریت. به کار خوب خود ادامه دهید و بازی های بیشتری از این دست به ما بدهید.
بهترین بازی موبایل بدون شک
Vainglory Стратегије ubt
هرکسی که در بررسیها درباره پایان دادن به سرورهایش گریه میکند، این بازی سالهاست که مرده است. کلون لیگ بهتر بود و حالا شکاف وحشی (لیگ واقعی افسانه ها موبا) همه را گرفت. شما بازیکنان موبایل شوخی می کنید. بازی ها برای همیشه دوام نمی آورند سرورها زمان و پول خرج شده تمام می شود.
Punch Bob פאזל nopo
مسخره
بازی را برگردانید شما می دانید که می خواهید، SEMC. اگر Vainglory را به شکوه قبلی خود برگردانید و بازی را تبلیغ کنید، همه ما با کمال میل برمی گردیم و از همه شما حمایت می کنیم. Vainglory یکی از بهترین موباهای موبایلی است که وجود دارد. حتی اگر مرده باشد، باز هم همه ما غروری را دوست داریم و دلتنگ آن هستیم. به معنای واقعی کلمه یکی از کم استرس ترین موباها برای من بود
MOBA واقعی AAA با کنترل های ضربه ای با گرافیک دیوانه کننده. اگر میخواهید به جای انتخاب قهرمان، نام خود را با همان ارقام تغییر دهید و زیرخط مانند xxx_name یا xxxx_name را تغییر دهید. SEMC لطفا ممنوعیت محدودی برای آن قائل شوید. در انتظار بروز رسانی
من این بازی را دوست دارم. بنابراین وقتی شروع کردم، جالبترین چیز بود، و احساس کردم که این فقط یک بازی است که توانایی بازیهای موبایلی را دارد. انتخاب کنترل ها بسیار آسان است. تنها چیزی که من دارم این است که من League of Legends را بازی کردم، و هدف گیری (تا جایی که حمله خودکار پیش می رود) به نظر می رسد از مکانیکی ثابت و آسان برای درک، اما اجرای آن سخت پیروی می کند. در Vainglory، حمله خودکار سخت است. برخی از چیزها بدون درز به نظر می رسند، و برخی اوقات من عصبانی هستم زیرا به طور تصادفی هدف خود را پس از مدت زمانی نامعلوم "لغو انتخاب" می کنم، و یادگیری آن و اجرای زمان بندی و استراتژی مناسب دشوار است. کنترل ها دست و پا چلفتی هستند، برای مدتی
این بازی قبلا به سرور وصل میشد الان یک ساله وصل نمیشه لول بالا نمیره سرور الکی هست ریدن توش من ۱۰ سال بازی کردم لجندری زیاد داشتم الان هیچی نمیده اگه الان کردید میگید خوبه الکی دلتون رو خوش کردید.
برخی از قهرمانان وحشتناک طراحی شده اند و احساس می کنند که در جای خود نیستند. دائماً مشکلات اتصال وجود دارد که باعث می شود تقریباً 1/10 مسابقه در ژانری که هر ثانیه مهم است غیرقابل بازی باشد. گرافیک تاریک است و برای سلیقه من نیست. از سیستم استعداد متنفرم همانطور که انتظار می رود با یک moba f2p برای قهرمانان یا استعدادها کمی جذاب است. اصناف را می توان بهبود بخشید. وقتی وارد آن می شوید لذت بخش است اما بعد از مدتی متوجه تمام مشکلات می شوید.
من قبلا بازی را دوست داشتم اما اکنون، اوه!سیستم پاداش عمدتاً شامل استعدادهایی است که من علاقه ای به استفاده از آنها ندارم، باز کردن قفل سینه با کلید دیگر هیجان انگیز نیست و صف طولانی است. نمی توان با بازیکنانی که بازی را ترک می کنند بحث کرد. مثل قبل خوب نیست پوسته های جدید؟؟؟ از نو؟؟؟ دیگر هیچ چیز هیجان انگیز نیست.
من این را از betta دنبال کردم و برخی از بهترین زمان ها و خاطرات دوست یابی و بازی با دوستانم را در این بازی دارم. جامعه قبل از رها شدنش بهترین بود. دلم برای این بازی خیلی تنگ شده بسیاری از موباهای بسیاری را بازی کردهام که سعی کردهاند چیزی قابل مقایسه پیدا کنند، اما وجود ندارد. SEMC لطفا این بازی را احیا کنید که در آن بهترین است! ***** در لحظهای که ممکن است مرده باشید، در غرور و غرور آرام بخوابید، اما برای همیشه در قلبها و خاطراتتان زنده خواهید ماند! *****
بازیش عالیه
خوب است واقعا هست. اما اگر یک رابط قرار دهید که بتوانیم موارد را برای درک بهتر بخوانیم و ترتیب خرید آنها را تنظیم کنیم، بسیار بهتر است. من فکر می کنم این چیزی است که این بازی فاقد آن است. در صورت تحقق این امر، سایر بازیکنان واقعاً به VG منتقل خواهند شد. آن وقت برای همه ما 5 ستاره خواهد بود.
پاسخ دهید حرف نادورد گرافيك عالي فقط نتباحمي باهم
Vainglory Παιχνίδια στρατηγικής wqv
از سال 2014 بازی میکردم، چند سالی آن را کنار گذاشتم و برگشت. RIP، یکی از بهترین موباس هایی که تا به حال بازی کرده ام. این واقعی بود، VG.
Vainglory Strategi deyo
Vainglory Стратегически wlj
بازی سرگرم کننده با شخصیت های متنوع و جالب. یکی از بهترین بازی های موبایل اگر به کیفیت بازی های کامپیوتری عادت دارید. گیم پلی روان و پاسخگو به نظر می رسد، و نسخه استیم کاملاً قابل استفاده است، اگرچه منوهای خارج از بازی در حال حاضر روی رایانه شخصی ناخوشایند هستند. این بازی برای برنده شدن یا هزینه ای برای ادامه بازی مانند بسیاری از بازی های موبایل پرداخت نمی شود. شما باید مانند بسیاری از موباهای رایانه شخصی برای اکثر باز کردن قفل های قهرمانی، قفل یا پرداخت کنید، و یک سیستم استعدادها وجود دارد که در حالت های غیر استاندارد پاداش می دهد.
بازی عالیه مشکل من عدم چت تو بازیه. من این بازی را قبلا بازی کردم، ماه ها متوقف شدم، سپس دوباره بازی کردم. من با متای فعلی گیر کردم، اما چندتای تازه وارد witb بازی کردم و پینگ ها رو دنبال نمیکنن، و نمیتونم چت کنم که باید بچرخند یا تاپ باشه و غیره. غیر از این، بازی خوبیه.
گووووووود
این بازی را قبل از 5v5 دوست دارم. بازی وقتی منتشر شد مرد. من از آن متنفر بودم و از اینکه دیدم آنها بازی خودشان را با آن خراب کردند ناراحت شدم. آنها اتفاق خوبی داشتند. مکانیک شگفت انگیز بود، گرافیک برتر از هر بازی دیگر MOBA بود
دلم برای دوستم تنگ شده است که از سال 2016 این بازی را بازی می کند، زمانی که از نظر گیم پلی و آیتم های قابل کلیک بهترین موبا در مقایسه با ML بود. اکنون، در سال 2021، این بازی کاملاً مرده است، مانند مردگان از قهرمان به صفر. با وجود اینکه این بازی مرده است، اما خاطرات و زمانی که برای بازی آن صرف کرده ایم جزو بهترین هایی است که تا به حال داشته ایم! من تقریباً پنج سال است که این بازی را بازی می کنم و در حال حاضر غم انگیزترین بخش گیمر بودن این است که MxNSTER از سیستم خارج شوید بابت همه خاطرات از شما متشکرم
بازی عالی، سرگرم کننده برای بازی. فقط 2 مسئله واقعا اولین مورد این است که مهم نیست چند بار از من بخواهد نامی را وارد کنم، آن نام را نمی پذیرد، یا دلیلی برای قبول نکردن آن به من می دهد. فقط می گذرد، سپس نام من را به عنوان مهمان تغییر می دهد. من چند نام را امتحان کردم و هنوز تایید نمی شود. مسئله دوم این است که دکمه کمک سمت چپ جوی استیک است. فقط کمی نزدیک است و دائماً در زمان های نامناسب فشار داده می شود. مطمئناً در نهایت خودم را آموزش میدهم که از آن دور شوم، اما در خودپرداز این فقط کمی ناراحت کننده است. در غیر این صورت بازی عالیه
خیلی زیباست.
*برای همه بازیکنان جدید یا بازیکنان بازگشته.* Vainglory در حال حاضر در حال گذراندن مرحله جدیدی است که می توانید آن را به مراحل "آلفا" یا اولیه "بتا" برگردانید (به همین دلیل است که برخی از ویژگی ها در دسترس نیستند) این اتفاق در فوریه گذشته رخ داده است. در سال 2020، زمانی که شرکتی که به شراکت با آن اعتماد داشتند، بدون اینکه حتی یک کلمه به جامعه بگویند آنها را کنار گذاشت. در آستانه بسته شدن سرورها، SEMC (توسعه دهندگان VG) دوباره آن را به دست آورد اما به سختی. *آنها در حال کار بر روی یک "ویرایش جامعه" هستند که ممکن است ماه ها طول بکشد.
اضافه کردن زبان فارسی
دنیای بازی بهترین
بازی فقط شروع به دانلود و خواندن بسته های اطلاعات اضافی می کند و سپس خود به خود خاموش می شود .. آپدیت های قبلی . پوشید خوب کار کرد اما بعد از . برخی از زمانی که دوباره به این بازی می آیند غیر قابل بازی می شود؟
این بازی... وقتی میمون یارو منتشر شد من اونجا بودم... از اون موقع تا حالا داره سراشیبی میره، پوسته ها الان خیلی زمان بیشتری میخواد، یا اون یا شما پولشون رو میدین. قیمتهای هیروها خیلی بالاست، مخصوصاً از آنجایی که به نظر میرسد من از مسابقات نسبت به نسخههای قبلی افتخار کمتری کسب میکنم. من شخصا از سیستم کارت لذت بردم. وقتی دیدم شما این را با یک سیستم طرح اولیه مبادله کرده اید، پریشان شدم. صادقانه بگویم، بزرگترین مشکل برای من این تغییر بود. کارتها را برگردانید و OGها را برگردانید
Vainglory Strategi sgy
این بهترین بازی MOBA است!از نظر گرافیک و گیم پلی.. از روزهای IOS با تعداد کمی از قهرمانان در دسترس بازی می کردم... اخیراً با مشکلاتی در رابطه با خواستگاری مواجه شده ام. من در ردیف 7 نقره ای هستم و هر بار که در صف قرار می دهم همیشه با متحدانی که بسیار پایین تر هستند مطابقت داشتم. (مثل 4 ردیف عقب تر) و سایر هم تیمی های رده پایین تر مانند هر بار.. نمی دانم چرا نمی توانم با سطح مهارت بالاتری نسبت به خودم مطابقت داشته باشم، بنابراین وقتی مسابقه را می بازم نمی توانم در موقعیت ضعیفی قرار بگیرم.