Post by irtourebertprac on Mar 4, 2022 20:34:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Шашки ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Шашки IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати гроші ▞▞▞
▞▞▞ Шашки 2022 version ▞▞▞
вккікнаакі
Занадто рано колів, не дозволяючи фінішувати навіть з 2+ королями на супернику. розчаровує.
вона такакласина і дуже бомибеіана
Dame Brettspiele hnxl
гарна гра
Чесно кажучи, не варто, після 2 ходів ШІ вже знищив половину дошки заздалегідь розрахованими ходами. Незалежно від того, який хід ви зробите, вони будуть протистояти, а ШІ буде рухати короля в кутку вперед-назад, щоб спонукати вас програти. ШІ дуже незбалансований.
Ця одна з моїх улюблених ігор змусила мене так полюбити її, що я граю в неї майже щодня ❤😍♥
Весело грати та той факт, що ви можете відмінювати ходи, змушує вас відчути себе професіоналом, коли врешті-решт виграєте гру + це безпечно для будь-якого віку. Моїм дітям це подобається, і вони вчаться дещо про стратегію і пропускають кілька перемог для остаточної перемоги. Лол.
Поний відстой
Дуже важко
Нема правил ну гра клас!
Мені дуже подобається ця гра, мені подобається, скільки різних типів шашок можна вибрати. Моя єдина скарга полягає в тому, що я відчуваю, що важкий і просунутий рівень схожі на легкі рівні. Крім того, я це дуже люблю. ЧУДОВА РОБОТА!
Коли ми вже досягаємо того, щоб стати королем, наш хід повинен вільніше рухатися по прямій, а не лише на крок попереду. Це не схоже на гру в шахи. Будь ласка, виправте це.
Загалом мені це подобається, і я граю щодня, але одна велика мінуса; помилка або злам в системі; одному гравцям слід дозволити стрибати так мало або стільки, скільки вони забажають. Якщо я хочу зробити лише один стрибок, щоб мене не стрибнули; ваша система змушує мене стрибати всі 3 або жодного. Не справедливо. Будь ласка, виправте.
Гра супер
Переміщення машини повторюються, коли ви піднімаєтеся вище. Це робить гру нецікавою, оскільки і гравець, і машина вічно чергують одні й ті ж ходи через те, що сторона не бажає програвати
Просте та гарне справді змусило мене задуматися
Одна з речей, яка мене дратує, це коли я роблю хід, ви робите зустрічний хід, і ви блокуєте мій хід так, що я не можу рухатися, як планував!!
Шашки Настольные игры zsl
під час роботи програми на робочому столі телефону з’являється зображення шашки; оголошення
У цю гру дуже приємно і легко грати.
Хаталі
Та класна гра! Я завжди виграю але трьох надоїдає я вже всі проїхала поті стало скучно мені ця гра сподобалася коли мені було лише 3 роки а вже 9 мені таке враження, що це було тільки в чора якщо чесно дуже скучна гра я пожаліла цю гру поставила 3 зірок але я могла поставити 1 зірку і вцій грі немає розуму грати якщо виїгруєш я видалю цю гру 18. О3 2021 рік
занадто мало варіантів гри. не відповідає загальним правилам. комп’ютер любить стрибати вперед і назад протягом нескінченної кількості часу, залишаючись дискваліфікованим або викликаючи глухий кут. не веде облік перемог/програшів
Checkers بورڈ krii
Непогано, але багатокористувацького режиму не вистачає. Плюс тупики
Класна гра мені дуже сподобалася в її грі. Вона розвиває мозок! Дуже рекомендую! Пройшов легкий середній та тяжкий!
дратує, оскільки гра була в порядку, просто не витримав кількості реклами після кожної гри.
Класна гра вже прийшла до складного рівня без підказок
Час від часу реклама – це нормально, але не після кожної окремої гри.
Сьогодні, 9.12.2018, я вперше завантажив програму, ця програма гарна, весела, я сподіваюся, що вона дасть більше проблем для хардкорних гравців, щоб вони підвищили свою продуктивність. Дякую за це..
Якщо у вас є можливість розібратися з опонентами, гра змушує вас це робити, тож ви не маєте контролю над тим, що відбувається
Гра чудова, але кілька разів у мене з’являлася реклама, яку не можна було пропустити чи вийти після завершення гри. Він просто залишається на сторінці оголошення, і все, що ви можете зробити, це вийти з програми або слідкувати за оголошенням.
Ти дурний, твій рекомендований хід не є хорошим, тому що я не можу заблокувати ворога
Чудова гра можна натренуватись добре грати шашки
ДОБРІ ШАШКИ,АЛЕ ТРОХИ ЗАВАЖАЄ РЕКЛАМА,ТОМУ 4
нормальна гра я люблю ігри де треба думати, я люблю цю гру
Добре, я думаю, що трапляється щось велике, коли я не можу атакувати фігури своїх ворогів, якщо вони є королевою, але ворог може
Ця гра дуже класна. Але тут є один недолік. Тут підказують куда ходити шашками...
Нармальок
チェッカーズ ボード xebq
Staff! - Job Game | Simulator Simulācijas spēles mwwo
Слабий суперник
Я люблю грати на бразильській шашці, я пройшов усі рівні, мені здавалося це досить легко. Але це добре.
Гра взагалі мені не подобається. Я ні як не можу пройти складний рівень, навіть мій тато не зміг там потрібно перегравати кілька разів
Норм. Мне понравилась ігрулька