(Android/iOS) Soccer Super Star -Piłka nożna oszukiwać klawisze usterki kodu
Mar 4, 2022 20:43:49 GMT
Post by irtourebertprac on Mar 4, 2022 20:43:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star -Piłka nożna ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star -Piłka nożna IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać klawisze usterki kodu ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star -Piłka nożna 2022 version ▞▞▞
Więc ile gramów piasku jest w moim bucie, a gra jeszcze w to nie grała. Wygląda dobrze przy okazji, dlaczego piłka nożna, a nie piłka nożna. Wracając do punktu, w moim bucie jest wiele osób, nie mogę powiedzieć, czy ludzie, czy piasek są w moim bucie By
Lumber Empire: Idle Tycoon Simülasyon iqtg
Po rr nie działa.
Wciągająca gra i z szacunkiem dałbym 5 gwiazdek, ale te reklamy, reklamy i jeszcze raz reklamy. Szkoda
Ta gra nie jest dobra, właśnie zmarnowałem swój czas i to, że tak to idzie dam, to nie jest gra, to jest fam
Reklamy, ogłoszenia, ogłoszenia. Ta nowa rzecz, w której ukrywają X, aby cię oszukać, jest po prostu zła. Otrzymujesz gwiazdę za to, że pozwalasz na to w swojej grze.
Reklama Reklama
Reklamy to jakis koszmar🤦🤦🤦 Co wyskakują, pierwsze chwile po 15 minutach.
Na początku przyjemne, ale z powodu ciągłych reklam wkrótce bardzo się znudziłem i postanowiłem odinstalować.
Dramat!!! Co zadanie reklama.
Fajna gra ale brakuje tego, że nie możemy więcej zostać w klubie i to przewijanie od początku
3 Bo dużo błędów .1. Tak nazywa się samo .2. Wygrałem gdy miałem 2 pkt.a przeciwnik 3 .3.Jest tylko jedna bramka xDD naprawcie te żeczy to dam 5
Fajny pomysł, ale fakt, że musisz powtórzyć każdy etap, jeśli zawiedziesz w połowie, jest bardzo denerwujący, a gdy utkniesz, to koniec gry. Odinstalowany
1/na10
Szkoda rze niemorzna grac caalych mecy ☺😄
Podoba mi się ta gra, ale jedna rzecz, kiedy piłka trafia do wroga, to po prostu powtarza się i powtórka. Nie wierzę, że możemy mieć szansę na prawidłowe ustawienie piłki?
Soccer Super Star - Football Sport rslq
Soccer Super Star Sports tps
Soccer Super Star ورزشی gyu
Potrzebuję więcej ulepszeń i potrzebuję Bangladeszu 🇧🇩 ponownie jako natoin w tej grze.
Po prostu nie graj w tę grę, jest tak wiele środków, tak wiele reklam, że po prostu wkurzysz się i odinstalujesz ją natychmiast. Są reklamy między meczem a po meczu, a także są reklamy aplikacji randkowych i treści dla dorosłych, więc to naprawdę wstyd dla gra sportowa do wyświetlenia
Sama gra jest dobra, ale niektóre tworzone przez nią dodatki są bardzo nieodpowiednie.
Dobrze trzeba pomyśleć
Ta gra jest bardzo słaba, przeciwnik po prostu tak stoi
Zabawa przez około godzinę, a potem AF staje się nudny. 1.Jaki jest sens tej gry? BRAK Po prostu gra za grą - wygrywasz, tracisz... nie ma nad tym kontroli i to nieistotne. 2. REKLAMA PO REKLAMIE PO REKLAMIE 3. Ma potencjalną, ale okropną rutynę bez postępów, rozwoju postaci, bez względu na drużynę, w której jesteś, jest absolutnie nieistotny, wyniki są nieistotne i nie mają na nie wpływu twoja rozgrywka. Daje to 2 gwiazdki, ponieważ mechanika jest dobra i dobrze się bawiłem
Ta gra jest na miejscu
Podróba
Ta gra jest fajna przez 5 minut, potem robi się tak denerwująca, że wydaje mi się, że inteligencja mojego gracza wynosi mniej niż 0, wszystko, o co proszę, to nie oddawanie piłki i to wszystko, co robią, a ta gra jest tak surowa, że zabiera cię z turnieju pucharowego więc możesz grać w bezsensowne gry leuige, a jeśli spudłujesz, musisz zacząć od początku
bardzo fajna gra
najgorsza gra w któroł grałem
Reklama jest tak dobra i tak dokładna
Za dużo reklam. Łatwo 5-gwiazdkowa gra, ale wszystko, co robisz, oznacza kolejną reklamę.
Zbyt wiele reklam. Odinstalowano...
Tyle reklam, to po prostu usuwa zist...
Soccer Super Star - Futbol Spor ccv
Straszne reklamy na każdym poziomie, jeśli przegapisz reklamę
To była przyzwoita gra w czasie minionym przed ostatnią aktualizacją: wydaje się, że inteligencja mojego zespołu spadła do najwyżej 80 IQ i woli przechodzić do tyłu lub kręcić się z piłką, zamiast poruszać się w wolnej przestrzeni lub pchać do przodu; podczas gdy przeciwnicy wydaje się, że zażyli swoje sterydy przed meczem, ponieważ są znacznie szybsi niż mój zespół, a bramkarz patrzy na Supermana od słupka do słupka. Jeśli chodzi o reklamy, nigdy nie miałem problemu: zawsze używam tego rodzaju gier z wyłączonym internetem, haha!
Dobra
Ta gra jest ogólnie przyzwoitą aplikacją. Bardzo mi to pomaga w grze w piłkę nożną. Ale coś, co może poprawić, to rozgrywanie pełnych meczów - kiedy przeciwnik cię zaatakuje lub przechwyci jednym z twoich podań lub strzałów, powinniśmy być w stanie go pokonać / odzyskać piłkę i kontynuować grę, a także kiedy piłka leci poza grą powinniśmy być w stanie wykonywać rzuty lub rzuty rożne. Mam nadzieję, że powstają bardziej przyjemne gry, takie jak ta. Mam nadzieję, że zgadzasz się z moją opinią na temat tej gry i mam nadzieję, że ta recenzja pomoże.