Post by irtourebertprac on Mar 4, 2022 20:56:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno število točk ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Najboljša igra vseh časov!!! Všečkaj, če se strinjaš!
Še vedno igram vašo igro v letu 2017, vendar ne zdaj, zato raje dodam nekaj podrobnosti, kot je Gora, vendar Vodnjak sredi ničesar in Nekaj biomov, kot je vaški biom, vse hiše, grad in Nekaj lave na vhodu in svetilka v vas In An None 360 rotacija idk, a lahko dodate tudi rtx? Lahko tudi povečam stopnjo, tako da, to je moja ideja za vas.
Šteka drugač pa je dobra
Jaz ljubim to igro !! je super zabavno. Ampak ocenim ga s 3 zvezdicami, ker sem zadnjič ustvaril nov svet v preživetju in me je zavil v sobo s kamni in ne maram hodit na ustvarjalno, saj sovražim goljufanje. Drugič, vasi nisem mogel oglobiti za trgovanje z diamanti/smaragdi. In nazadnje, ali lahko dodate več stvari, jajc, napitkov, rud in kot so čarobni svinčniki, kot je na Aphmaujevem videu? In kakšen napoj za krčenje??? Hvala, če boš. Btw ljudem zelo priporočam, da prenesejo to aplikacijo
VŠEČ MI JE DOBRO MINECRAFT NOCKOF
Ta igra mi je tako všeč, da je zelo zabavna, toda moja edina težava je, da ni pohištva in je zelo moteča in bil sem zelo radoveden glede pošasti na preživetju tam, zelo grozljivo in bi lahko prestrašilo mlade otroke, tako uhh... pls popravi obraze zombijev in pošasti je videti grozljivo in žal mi je, če sem mu dal zvezdice ⭐⭐⭐, preprosto ni pohištva in grozljive pošasti, če popraviš te težave, mu bom dal zvezdice ⭐⭐⭐⭐⭐ (hvala za razumevanje)
tako da je dobra igra... buuuuuuuutttttttt res zamuja, preveč je oglasov in se samo prikažejo, medtem ko igraš, je res hudo in moteče pogledati naokoli, ker lahko kaj zlomiš in je samo cel kup belega blokira svojo grdo... pošteno oceno
RealmCraft 3D Mine Block World Приключенски dhxm
Moj bože, tako zaostaja 0 sličic in je prav neumno, da so liki okrogli, ostalo pa bloki?!? Kaj se vam dogaja v mislih, zakaj mislite, da je to v redu!? Zdi se tako narobe.
Tej igri želim dati 4 zvezdice, vendar sem dal samo 2 zvezdici zaradi razlogov 1 - Vedno piše, da je v tej aeri preveč, v tej aeri pa ni blokov 2 - dodaj možnost iskanja v igri za več igralcev, ko moja sestra poskusi priti v moj svet v igri za več igralcev, ne more najti mojega sveta ali iskati mojega sveta 3 - ni končnega mesta, ne morem se boriti proti enderdragonu. tej igri sem dal 2 zvezdici zaradi naslednjega razloga 1 - nova posodobitev je dobra 2 - Ta igra je brezplačna
Ko sem uporabljal kuhinjski set, sem poskušal postaviti nekaj blokov navzdol in piše: preveč blokov na enem mestu in vse kar sem naredil je, da sem postavil dva bloka, ni mi všeč. Ne priporočam ga, razen če se želite tudi jeziti zelo nadležno, ko se živali namestijo na vaše zgradbe in se vaš zaslon vrti sam
Kje so luči, kaj vse je tako temno, da niti ni mod, kot zakaj zakaj zakaj zakaj zakaj zakaj zakaj je to igra Minecraft in Minecraft ima luči ti po drugi strani nimaš nobenih imaš samo dva vira svetlobe svetilko in lantern masla ena stvar, ki mi je všeč pri njej Všeč mi je, kako lahko izprazniš celotno Matt in narediš svoje mesto, kaj počneš z vaščani, kot so zdaj trije visoki, zdaj ne morejo popraviti niti zdaj trije visoki Darlington fit preko mojega
Igra je fantastična, vendar prosim fantje, da posodobite, kot je dodajanje novih mobov in drugih novih biomov, in prosim, da morju posebej dodajte nekaj življenja, kot je več rib in koral, morskih alg itd. To bo res koristno in prosim, dodajte prošnjo za prijateljstvo za druge igralce!!
Omg, tako zamuja vsakič, ko bi poskušal izbrisati blok, da bi izbrisal tudi 3 druge in koža je tako dolgočasna, da bi bilo lepo, če bi imeli vsaj druge na izbiro, in sovražim, da aplikacije vedno naredijo samo fante ali dekleta in bilo je toliko oglasov in po 3 minutah predvajanja me je kar naprej pripeljalo do tega belega zaslona, resno fantje, kdor igra to, poglejte pozitivne in kritične ocene, kritične ocene pomagajo, ne prenašajte te aplikacije, vendar jo boste vseeno kmalu izbrisali
To je res lepa igra, vendar prosim, dodajte več živali, kot je koza in druge vrste blokov, v svet, v katerem se lahko igrate s prijatelji v več igrah, druge vrste mobov, kot je Blaze, ki je v Minecraftu, lahko mu spremenite ime in naredite drugo različica te igre 🤔🤔
Ta igra je res kul in klasična, hvala, ker ste ustvarili takšno igro. Vendar morate dodati avtomobile in plovila.
Ta igra je zelo razburljiva. Všeč mi je bila tudi grafika. Fant. V realnem minecraftu ni tako kot v realm craft. Če bo možnost izbire. Izbrala bom kraljevsko obrt. Toda težava je v tem, da so v njej različna imena. Ender man v minecraft craft. In prava minecraft obrt. Obstaja nočni plaz
to je slaba igra, ker ne morem vedeti, na kateri plasti sem. postane težko najti rude in večinoma naletim na grozno igro lava pools, ves čas ima preveč oglasov in pošasti. ne morem igrati mini iger. izgleda, da se ta igra za vedno naloži. Vedno piše, da je povezava s strežnikom izgubljena. Ali se želite znova povezati? ali se ne morete povezati s strežnikom ali je mini igre konec v vaši odsotnosti, v resnici pa ni niti, ko imam popolno internetna povezava. igra se preveč zruši
zelo mi je všeč tvoja (☜☆☞), vendar moraš vanj dodati marsikaj, a dve stvari sta zelo pomembni. 1) naj bo večigralski v načinu preživetja in ne v svetovnem načinu "tab". 2)dodajte wiether in naredite tako, kot če ubijemo wietherja, potem dobimo 1 zvezdo netherja, ne potem ko ubijemo nether zombija. mislim, da razumeš......... BTW tvoja igra je res super
Dajem vam tri zvezdice zaradi razlogov, da želim igrati več igralcev s svojim prijateljem, ne enega samega in ne naključnega multiplayerja, kot je bedwars itd., želim igrati samo s prijatelji. Zato prosim dodajte to. Potem ti dam pet zvezdic. V redu?
Zelo mi je všeč. To je igra, ki je v mojih čustvih. V naslednji posodobitvi bi nam morali dati 'EYE OF ENDER'. Čakali vas bomo.
Igra je super. Igra je večigralska in tudi brez povezave. Razlog za 3 zvezdice je, da ne moremo narediti prostora po meri za igranje s prijatelji.
Igra je odlična in ni veliko oglasov. Vendar ima nekaj težav, zelo zaostaja, prav tako imam težave s prenašanjem stvari iz nahrbtnika v moj inventar. Če lahko to popravite, bom spremenil to oceno in dodal pet zvezdic
Razumem, da uporabljate oglase, da služite denar, toda velika bela traka, ki je nenehno šla po vrhu mojega zaslona, je bila zelo moteča.. zavzema približno 15 % zaslona, škoda, ker sem res želel poskusiti to igro
Včasih je bila zabavna igra, vendar so po zadnji posodobitvi bloki zdaj videti nekoliko smešni (skupaj z drugimi animacijami) in ne morejo iti skozi vrata skupaj z nekaterimi drugimi stvarmi. Igro sem izbrisal, da vidim, če bi to popravilo, zdaj je seveda ves moj napredek izginil in je isto. v na novo napolnjenem svetu je videti, kot da so vaške skrinje bloki iz masivnega lesa in iz njih ne moremo dobiti ničesar. Upam, da bodo to popravili in da se bom lahko vrnil na 5 zvezdic, a trenutno je igra zanič
Všeč mi je!=D!To je dobesedno Minecraft (kar je dobra stvar), vendar mislim, da bi morali dodati ukazne bloke (ali kaj podobnega), vendar je vsako meso v redu za iskanje, lov in bi moralo biti več za raziskovanje. Tudi samostrel bi bil kul! Adijo! (S puščičnimi tipkami se lahko ozrete naokoli, za prenosni računalnik ali karkoli drugega, druga ideja, To sem jaz iz prihodnosti, ko je bilo to urejeno, in hvala, da ste upoštevali mojo ponudbo!) Ok, Adijo zdaj zares! =D
RealmCraft 3D Mine Block World Adventure magp
Prosimo, dodajte več igralcev v enem svetu, ker želite igrati brez prijateljev, prosimo, prosimo, prosimo, da si želimo svet deliti s prijateljem in želimo igrati skupaj, ne želimo biti kreativni, želite igrati v Survival
😰 Hej, igra je zelo dobra, vendar je nekaj😭 Fantje, dodajte moje igre, več igralcev in še več. Ampak 😭 želim si igro ---> Like One Block, Live in a iland, Live in Nether, Live in Flat world. Zato prosim dodajte te stvari IME TEGA = izzivi. Prosim.... Dodajte to 😭😭 ...... AMPAK sem igral to zelo lepo igro Prenesite igro DANES ali pa te bom ubil
če boste poslušali moj nasvet priljubljeni, zato posodobite in beta igro, dodajte žice, ki se povezujejo skozi eno steno z drugo, kot v resničnem svetu, še posebej dodajte modifikacije, kot je minecraft, ki so jih izdelali razvijalci in igralci. dodajte rekvizit miniaturni sistem, dodajte vozilo po meri ,blok za ustvarjanje letala ali čolna,dodajte urejevalnik terena, kot je mini world block art,dodajte sodobne objekte, kot je minecraft in imejte ultra grafiko in blok za ustvarjanje pasic ali zastav.če boste posodobili celoten seznam, bom vesel in naprej
Pravzaprav je to zelo dobra in lepa igra, toda samo dve stvari mi nista zelo všeč, in sicer, ko je malo prostora, da lahko stvari in stvari postavite v ustvarjalni način. Kar naprej govori: "preveč je blokov na tem področju."Druga stvar je, da je kontrolni gumb zame še vedno majhen, čeprav je zanj nastavljena velikost. Če to popravite, bom zelo hvaležen in vesel😊. Prav tako bom zvišal oceno po teh popravljeno, hvala.
Spletni sistem Realmcraft Multiplayer je boljši od Minecrafta. Prosimo, naredite sistem bedwars, če so postelje uničene, igralec ne more ponovno zaživeti. Obožujem to igro
kul
Super neumna igra ... Vedno se zruši, popravite napake
kot v resnici
Igra je dobra, vendar je stvar v tem, da so vasi na fotografijah, vendar sem iskal slabosti in ne najdem vasi. Realmcraft, ki sem ga igral 2 leti, ima na tone vasi, peščeni grad in plen, vendar zdaj ni nobenega od njih. (Na primer dodajte več vasi in peščenih gradov.)
Ok grafika je veliko boljša od Minecrafta, vendar ni originalna. Ta igra je kopija mineacrafta!!! In mislim, da mu ne bi smel dati niti 1 zvezdice, če ne bi bilo grafike. _________ Da, da!!! Ja!!!! tellurion mobile Werewolf Queenn ima prav, to je plagiat!!! Ta igra mora biti avtorsko zaščitena........ Upoštevajte še eno stvar, verjetno sem prepričan, da imate enakovredne različice vaše igre? Ali so? Kot World craft Earthcraft Aliencraft Jurrasiccraft Dino craft all usl
Ko sem preveril, so bili vsi svetovi uničeni! in mojih najljubših svetov ni bilo več! prosim, popravite! dodajte nekaj stvari, kot je seznam prijateljev, in ko igralci obiščejo svet, ga lahko samo gradijo, ne morejo pa uničiti ,in prosim popravite napako,ker naključno zapušča in piše o napaki se ne more povezati,čeprav je moja povezava v redu,popravite to!prosim,nastavite nekaj posodobitev te igre prosim,to je neverjetna igra,prosim, dodajte te funkcije! in ja, izgubil sem svetove
Všeč mi je igra in moja izkušnja je bila zelo dobra, v celoti jo priporočam, vendar je moja edina pritožba iz nekega razloga, da sploh ne morem dostopati do načrtov, ko kliknem gumb za načrte, ni naložil nobenega načrta in imam dostojna internetna povezava. Drugače pa super igra. 😊 Uredi: hvala za odgovor, lepo je videti, da je ta majhna napaka na poti, da se odpravi.
Igra je v redu...nekatere funkcije ne delujejo brez interneta in če odprete net, vas bo motilo toliko oglasov.
RealmCraft 3D Mine Block World ایڈونچر nlzd
Nekaj časa je bilo super, dokler nisem zgradil kmetije in moje živali so izginile. Po nesreči sem udaril 'endermana' ali rekreacijo enega in ta se je teleportirala za mano in me napadla zadnjih pet minut, ko sem igral v igri. Če radi neskončno poskušate nekaj doseči, medtem ko vas vse spodkopava, je to igra za vas. Sicer pa samo plačaj za minecraft...
Grafika te igre je bila lepa pred zdaj je smeti. Drugim močno odsvetujem, naj ne nameščajo te trash grafične igre.
Kr neki, polno slabo
V redu, pred časom sem napisal Reveiw, vendar imam še vedno nekaj težav. Od ene od drugih posodobitev so moje zgradbe vse izginile ali polovica jih je izginila. In tudi moje Živali izginjajo. ne vem kaj se dogaja s tem. Prav tako ne morem uporabljati načrtov na svoji napravi (imam Andrioda), ampak na tabličnem računalniku LAHKO dostopam do načrtov. Prosim popravite to!! (Oprosti, če je moja angleščina slaba, sem Fillipino)
Ta igra je zelo dobra. Ampak ne morem igrati z drugimi, razen z mini igro. Drugih ljudi razen trgovcev ni. Nima mize in stola. Obstaja ventilator, enakomerna ali velika vrata.
Paint by Number Coloring Games تختهای stiy
Zelo dobra igerca. Z njo širim svojo ustvarjalnost in se zabavam👏👌
RealmCraft 3D Mine Block World Avanture mcot
Moja 8-letnica je bila v solzah, ker se je izgubila v Realmcraftu, potem ko je preživela vsaj eno leto, da je gradila svoj svet in ni mogla najti poti nazaj. Nismo posodobili in potem, ko smo raziskali in našli nekaj od ustvarjalcev, ki so rekli, da načrtujejo posodobitev, ki bo vključevala zemljevid, smo posodobili. Izgleda veliko bolj napredno kot prej, vendar je bil njen svet popolnoma izbrisan. Torej, hvala, da ste to uničili mojemu otroku. Aplikacijo smo odstranili.
odlično je sploh pa ker maš drgačne živali pa pls dodaj papigo pls 😢😢😄😄
ta igra je super zabavna in vredna prenosa. Vendar se oglasi vedno nalagajo za prihodnje odprtje, kar povzroča hudo zamik 24/7, pogosto izgubim svoje zvezdice, ker moj lik kar naprej hodi v lavo in umre, ko sem se že nehal premikati. Tudi količina dodatkov je pravzaprav zelo dražeča, količina oglasov je ogromna.
Super je
Igra je spodobna in manj podobna minecraftu, kot si mislite. Edina težava, ki sem jo opazil, je, da zaradi dosežkov noben vaščan ni nikoli v izgubljeni vasi. Tako na žalost ne morete "premagati" igre. Rad bi videl, da je to popravljeno.
Ta igra je dobra, vendar je druga igra zelo dobra, se imenuje Crafting And Building, v igri lahko tudi ubijete zmaja Enderja in posušite ter tudi strukturo, kot je oceanski spomenik, gozdni dvorec in vse v tej igri ima tudi netherite oklep in orodja, zato si oglejte to igra